Friday, October 29, 2010

MURAH-MURAH-MURAH

salam semua,

hohoyeah hari ni berjaya gak meng"upload" baju-baju yang ada kt dlm stok... sebenarnya sejak beberapa bulan ni banyak baju + jubah masuk ada la dlm 100++ blouse tapi tak sempat nak letak dlm blog ni dah habis... saya dpt banyak regular customer yg memang tempah nak baju saiz apa, design camne,  colour apa dan klu ada saya terus belikan... so far al-hamdulillah pelanggan puas hati... 

sapa2 nak nak baju or jubah jgn segan2... email je saya..insya-Allah  saya cuba carikan ye... bgtau awal lg senang...idak la nak hari ni esok dpt... pengsan jugaklah kan... buat hari ini maybe cuma ini je la yg  boleh saya masukkan dulu...tak sempat nak ambil gambar lagi pasal banyak sgt stok baju ... 

insya-Allah harga tetap kekal antara RM20-25 untuk blouse manakala jubah pulak antara RM50-60 sahaja ! kualiti dijamin bagus...setiap helai saya akan periksa betul2 dulu...

Jubah Coklat ( sapa pakai jubah ni nampak lg tinggi pasal corak dia )
ada gak colour unggu dan hitam
Saiz - 44

Blouse A
Saiz - 38


Blouse B
Free Size


Blouse C
Free Size

Wednesday, April 28, 2010

Blouse sehelai cuma RM 25.00 sahaja

saiz 38


saiz 40 merah

saiz M/L ( hijau)


saiz M/L ( pink & biru )


pink saiz 38


oren saiz 40 & biru saiz 48

Tuesday, April 13, 2010

ALL SOLD !!!



JUBAH MODEN RM 60.00 Sahaja....



saiz 40 - SOLD


saiz 42


saiz 44