Friday, November 21, 2008

Blouse RM25.00 + POS !!!!

A- SOLD (K.JUE)
SAIZ - 2F
BAHU - 18 INCHI
LABUH TGN - 21 INCHI
BABUH BAJU - 26 1/2 INCHI

B
SAIZ - 2F
BAHU - 17 INCHI
LABUH TGN - 21INCHI
BABUH BAJU - 27 INCHI

C
SAIZ - 42
BAHU - 16 INCHI
LABUH TGN - 22 INCHI
BABUH BAJU - 37 1/2 INCHI

D - SOLD (K.JUE)
SAIZ - 42
BAHU - 17 INCHI
LABUH TGN - 18 INCHI
BABUH BAJU - 28 INCHI

F
SAIZ - 40
BAHU - 15 INCHI
LABUH TGN - 22INCHI
BABUH BAJU - 40 INCHI

G
SAIZ - 44
BAHU - 17 INCHI
LABUH TGN - 21 INCHI
BABUH BAJU - 32 INCHI

BOOKED - IZA

3 comments:

Hirda Ibrahim said...

sue,
bila2 bila kita jumpa, ko bwk baju2 ni sekali boleh?
aku ni jenis kalu nk beli baju sendiri kena pegang & tgk live.
coz selalunya baju2 camni aku beli will letat kat bon***. biasala.. badan bentuk buah pear.. ;)

Sue@MamaMaryam said...

hirda,

baekkkkk nanti aku bw p sana.. tp aku kena tau ko pakai saiz apa dl .. huhu

Pink said...

Salam.

Baju blouse C yg kaler cokelat bunga2 tu ada saiz 46 tak ?
One more, kalau nak teringin nak beli tudung, meh la
http://tudung-online.com/?ref=Ahliahnizam
Mekasih